Klaar voor 2013

2013 kon voor Muziek Pardoes niet beter starten. Na de eerste try-outs van de kindervoorstellingen in Tildonk en Berg waren we de laatste zondag van de kerstvakantie te gast in HuisElf. Dit is een co-housing project te Lebbeke. Helene en Bruno verbouwden de zolder van de schuur tot een gezellige ruimte waar plaats is voor allerlei activiteiten als dansen, knutselen, meditatie, … en dus ook musiceren met het Herderinnetje en de Schoorsteenveger.

 

Hoewel onze muzikale activiteiten voor kinderen ontwikkeld werden, bleek ook nu dat volwassenen evenzeer genieten van het verhaal, de muziek, de interactie en de gezellige sfeer. Ondanks het grote leeftijdsverschil tussen de jongste en oudste deelnemer waren de reacties achteraf eensgezind positief over ons nieuwste kindertheater.

Samen met het nieuwe jaar werd ook ons nieuwe logo gelanceerd. We konden de kikker (van onze eerste voorstelling Rozijn zkt. Prins) geen vaarwel zeggen maar staken hem wel in een nieuw jasje! Kikker Pardoes springt samen met jou in ieder muzikaal verhaal en duikt kopje onder in een rivier van muziek, fantasie en avontuur. Wanneer kom jij samen met ons zoemen, tokkelen, dansen en zingen?

Ruby De Bruyne is gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van muzikale activiteiten voor kinderen en volwassenen. In haar eigen concepten en werk in opdracht verwerkt ze steeds principes van groei, spel en verbondenheid. Ruby is actief in Vlaanderen en Brussel. Ze heeft een Master Muziekpedagogie behaald aan het Lemmensinstituut te Leuven en een extra Master Cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen.