Zangmakers

Singing Playgrounds is een sociaal zangproject voor de hele school.

 

Tijdens het project coachen we een groep leerlingen om hun leeftijdsgenootjes educatieve speelliederen aan te leren op de speelplaats. Deze kinderen - de zangmakers - leren leiden, delen, samenwerken en creëren zelf nieuwe zangspelen. Leerkrachten wordt gecoacht in het ondersteunen van deze zangmakers.

 

Dit project is gebaseerd op het succesvolle Singing Playgrounds van Ex Cathedra uit Birmingham. 

 

“Singing Playgrounds is brilliant. I wish I could wave a wand and have it magically appear in every primary school in the country now.” 

Howard Goodall CBE, National Ambassador for Singing 2007-2011

 

  

Neem contact op voor de mogelijkheden van dit project in jouw school!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Juf Justine, BS De Wereldreiziger Antwerpen (maandag, 18 januari 2016 11:12)

    Nog veel positieve reacties gehoord van de leerkrachten na de zangdag! O.a. hoe de workshop hen stimuleert om in de klas meer te zingen op een ontspannen/speelse manier. Ze waren ook allemaal onder de indruk van de manier waarop je met de kinderen hebt gewerkt & wat je allemaal uit hen hebt gehaald. Merci!

Ruby De Bruyne is gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van muzikale activiteiten voor kinderen en volwassenen. In haar eigen concepten en werk in opdracht verwerkt ze steeds principes van groei, spel en verbondenheid. Ruby is actief in Vlaanderen en Brussel. Ze heeft een Master Muziekpedagogie behaald aan het Lemmensinstituut te Leuven en een extra Master Cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen.