Aangezien ik regelmatig de vraag krijg naar koor- en zangmogelijkheden voor kinderen en jongeren in Brussel, ben ik deze beginnen oplijstten. 

 

Ten eerste zijn er de vele kinder- en jeugdkoren, al dan niet verbonden aan een school of academie. Daarnaast organiseren de vele culturele instellingen en organisaties in Brussel verschillende projecten en tot slot zijn er nog de fijne festivals waar zingen in Brussel in de schijnwerpers staat.

 

Deze lijst is nog in volle opbouw en wordt permanent aangevuld, dus laat me zeker weten indien jij nog weet hebt van een leuk zangproject in Brussel of indien er gegevens niet langer correct zijn.

Ruby De Bruyne is gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van muzikale activiteiten voor kinderen en volwassenen. In haar eigen concepten en werk in opdracht verwerkt ze steeds principes van groei, spel en verbondenheid. Ruby is actief in Vlaanderen en Brussel. Ze heeft een Master Muziekpedagogie behaald aan het Lemmensinstituut te Leuven en een extra Master Cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen.